Best Hidden Gem of the World 2023
Wij zijn momenteel gesloten Heel graag tot ziens in de lente van 2025!

Tulip Experience Amsterdam ontvangt

Travellers' Choice Award van TripAdvisor!

23 maart, 2023Leestijd 2 minuten

Onze Tulip Experience Amsterdam heeft iets ontzettend cools mogen ontvangen: een Travellers' Choice Award van TripAdvisor! Dit is voor ons een enorme eer en erkenning, dus we zijn over the moon.

Wat betekent Travellers' Choice eigenlijk?

Travellers' Choice is niet zomaar een bekroning. Het betekent dat jullie, onze fantastische bezoekers, ons tot de top van de top hebben gestemd. Dit predicaat wordt alleen toegekend aan attracties die consistent goede beoordelingen krijgen. Kortom, we behoren nu officieel tot de top 10% van attracties wereldwijd! Wow!

Dankzij jullie!

Deze award hebben we echt aan jullie te danken. Jullie enthousiaste reviews, jullie glimlachen, en natuurlijk jullie liefde voor tulpen hebben dit mogelijk gemaakt. Elk bezoek, elke foto, en elke "wow" maakt ons werk zó de moeite waard. Bedankt dat jullie deel uitmaken van deze bijzondere reis!

Onze Tulip Experience

Naast onze magische showtuin met 1 miljoen tulpen in 700 verschillende soorten, is het misschien onze unieke combinatie van cultuur, natuur en Hollandse gezelligheid die jullie aan ons tulpenmuseum in de Bollenstreek waarderen. We zetten ons in om iedere bezoeker het verhaal achter de tulp te vertellen, op een manier die zowel leerzaam als onvergetelijk is.

Hopelijk zien we je bij onze Tulip Experience aan de Delfweg 37 in Noordwijkerhout, tickets zijn hier verkrijgbaar.

Deel deze pagina