What's happening

Nieuws, blogs en tips

Blog 23 september, 2023
Hoe de tulp de wereld op zijn kop zette!
Je hebt er vast wel eens van gehoord: de tulpenmanie”. Maar wat was dit nu eigenlijk? Samen duiken we in de tulpengekte: de fascinerende periode in de 17e eeuw waarin onze geliefde tulp het middelpunt werd van 's werelds eerste economische bubbel.
Lees meer
Tip 31 augustus, 2023
5x verrassende activiteiten!
Klaar voor een dag vol verrassingen en plezier in de Bollenstreek? Wij hebben een lijstje samengesteld met 5 verrassende activiteiten in de streek. Enne, ook nog allemaal vlakbij, dus leuk te combineren met je bezoek aan onze Tulip Experience.
Lees meer
Tip 10 juli, 2023
Ontdek de Bloemencorso Bollenstreek Collection
Duik in de 'Bloemencorso Bollenstreek Collection’ bij onze Tulip Experience, dit is niet zomaar een kunstexpositie; het is een ode aan 75 jaar bloemencorso, speciaal gecreëerd in opdracht van Tulip Experience Amsterdam. Sinds 2021 werkt Simon aan dit negendelige kunstproject dat de schoonheid en het cultureel erfgoed van het Bloemencorso in olieverf vangt, van Noordwijk tot Haarlem.
Lees meer
Blog 30 juni, 2023
Waar vind ik de mooiste tulpenvelden in Nederland?
Op zoek naar de beste locatie om de bloeiende tulpenvelden te bewonderen? We hebben zes locaties waar je gegarandeerd kunt genieten van uitgestrekte bollenvelden. Ontdek hoe je op een verantwoorde manier kunt genieten van de tulpenvelden!
Lees meer
Tip 11 mei, 2023
De leukste vervoertips!
Verken de Bollenstreek op de leukste manier: met de fiets, e-scooter of Vespa! Lees onze blog voor de beste verhuurtips en maak je klaar voor een onvergetelijke tocht langs de kleurrijke bollenvelden.
Lees meer
Nieuws 23 maart, 2023
Travellers' Choice Award van TripAdvisor!
Ontdek waarom Tulip Experience Amsterdam de Travellers' Choice van TripAdvisor heeft gewonnen! Kom langs en ervaar de top 10% van wereldwijde attracties zelf.
Lees meer