Best Hidden Gem of the World 2023
Wij zijn momenteel gesloten Heel graag tot ziens in de lente van 2025!

Mogelijkheden

Bij Tulip Experience Amsterdam bieden we naast een regulier bezoek, ook verschillende mogelijkheden aan.

Zo hebben we overheerlijke koffie- en luncharrangementen voor groepen, kun je onbeperkt genieten van onze Experience met de Tulip Season Pas en kun je je bezoek combineren met een rondleiding van één van onze ervaren tourguides

Vrolijke groep geniet van een tulpenveld, met de Nederlandse vlag op de achtergrond. Ondanks het slechte weer, tulpen tuinen Nederland, Amsterdamse tulpenrondleiding. Kleurrijke bloemenvelden

Groepsarrangementen

Voor groepen vanaf 15 personen bieden we 10% groepskorting, deze groepstickets kun je boeken via deze website.

Daarnaast is het mogelijk om voor jouw groep een koffie- of luncharrangement te boeken in onze sfeervolle coffeecorner ‘De Witte Zwaan’, met uitzicht op 1 miljoen tulpen. Onze verse broodjes en lekkernijen komen van de ambachtelijke (lokale) bakker van Eeden uit Noordwijkerhout.

De prijzen beginnen bij €4,25 voor een koffiearrangement en €13,25 voor een luncharrangement, inclusief drankjes. Stuur een e-mail naar bookings@tulipexperienceamsterdam.com voor boekingen en/of de mogelijkheden.

Groepskorting op tickets bij De Witte Zwaan! Geniet van koffie, lunch en verse sandwiches. Boek nu voor geweldige prijzen, opties en een gezellige koffiehoek met tulpen, Tulip Park Amsterdam.

Tourguide

Het is ook mogelijk om een rondleiding bij te boeken van een van onze enthousiaste en deskundige tourguides.

Zij begeleiden je door het volledige museum en vertellen je gedurende 45 minuten alles over de geschiedenis en het kweekproces van de tulp. Tours zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels, en op aanvraag in het Duits en Frans.

De kosten bedragen €95,- voor groepen van 2 tot 60 personen. Stuur een e-mail naar bookings@tulipexperienceamsterdam.com om een rondleiding te boeken. 

Daarnaast kun je voor €2,- per persoon een audiotour boeken, die beschikbaar is in 9 talen. Deze kan ter plaatse worden geboekt.

Tulip Season Pas

Met de Tulip Season Pas kun je onbeperkt genieten van onze showtuin en Experience.

Bestel de pas online (via deze website) of bij ons ticketloket. We maken de pas op locatie voor je klaar en aan het einde van je eerste bezoek kun je de pas ophalen bij het ticketloket. Bij je volgende bezoeken toon je je pas bij de ingang aan ons**.

Voor €27,50 kun je ons het hele seizoen onbeperkt* bezoeken. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar oud is de pas €15,-*.

*Per persoon hanteren wij een limiet van twee bosjes tulpen uit onze indoor plukkerij per seizoen. **Een seizoenspas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Rode tulpen achter de Tulip Season pas (Tulpen Seizoens Kaart. Ervaar de showtuin. Bestel online of haal op bij het ticketkantoor. Laat zien bij ingang. Tulpen velden Amsterdam
Romantische fotoshoot tussen de kleurrijke tulpen in de Bollenstreek van Noordwijkerhout. Koppel geniet van de schoonheid van rode en gele tulpenvelden. Verken buitenactiviteiten en prachtige landschappen in Nederland.

Fotoshoots

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een kleurrijke fotoshoot?

Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een sunrise- of sunset-shoot in onze showtuin (buiten openingstijden) of in een van de privévelden van onze kwekerij. Neem contact op via bookings@tulipexperienceamsterdam.com voor meer informatie. 

Let op: wij verzorgen alleen de locatie; de fotograaf dient zelf te worden geregeld.

Besloten (zakelijke) evenementen

Voor het organiseren van een besloten (zakelijk) evenement bij Tulip Experience Amsterdam zijn we (op aanvraag) beschikbaar in de avonduren van 18.30 tot 23.30 uur.

Onze floormanager kan 's avonds een rondleiding van 45 minuten voor het gezelschap verzorgen, dit is inbegrepen in de prijs. Neem contact op via bookings@tulipexperienceamsterdam.com voor meer informatie.

Zakelijke collega's genieten van the Tulip Experience in Amsterdam, waar ze kleurrijke velden van oranje, gele, rode en roze tulpen verkennen. Tulpen park holland
Kinderen verkennen een tulpenveld, omringd door kleurrijke tulpen. Magisch avontuur in Nederland. Gratis toegang tot de culturele ervaringen van Amsterdam. Keukenhof tulpen

Voor kids

Voor kinderen hebben we een avontuurlijke speurtocht samengesteld, waarbij zij spelenderwijs alles leren over de magische wereld van de tulp.

Daarnaast geven de grote machines en kleine werktuigen inzicht in de manier waarop de bollenkwekers hun vak uitoefenen. Als zij de speurtocht met succes hebben voltooid, ontvangen zij de enige echte Tulip Exper(t)ience button! De speurtocht is gratis en ontvang je bij de entree.

Voor scholen

Leer alles wat er te leren valt over hét bekendste icoon van Nederland! Onze tourguides nemen jouw schoolklas of BSO mee op reis door de 1000-jarige geschiedenis van de tulp. Ze leren daarnaast alles over de cyclus van het bollenkweken aan de hand van de allernieuwste machines en oude objecten (van vóór 1950).

Buiten in de showtuin staan 700 soorten tulpen te wachten om mee op de foto te gaan… dát is pas een klassenfoto!

Voor scholen bieden we 10% groepskorting en per 15 leerlingen mag er één begeleider of leerkracht gratis mee naar binnen. Een tourguide kan los bijgeboekt worden. Neem voor meer informatie en boekingen contact op via bookings@tulipexperienceamsterdam.com.

Kaartjes Voor scholen en kids NL
Oplettend kind maakt aantekeningen over de geschiedenis van de tulp tijdens de tuinrondleiding. Studenten leren over de groei van bollen, soorten, machines. gids leidt de klas. Groepskorting beschikbaar voor schoolboekingen.