Best Hidden Gem of the World 2023
Wij zijn momenteel gesloten Heel graag tot ziens in de lente van 2025!

Ontdek de Bollenstreek

5x verrassende activiteiten!

31 augustus, 2023Leestijd 3 minuten

Ready voor een dag vol verrassingen en plezier in de Bollenstreek? Wij hebben een lijstje samengesteld met 5 superleuke activiteiten in de streek. 

Of je nu zin hebt in een frisse zeedag, sportief bezig wil zijn, of je in kunst wil onderdompelen, we got you! Enne, ook nog allemaal vlakbij, dus leuk te combineren met je bezoek aan onze Tulip Experience (bestel hier je tickets).

Ontdek de Bollenstreek 5 verrassende activiteiten 0001

Activiteit 1

Uitwaaien aan zee bij Langevelderslag of Noordwijk strand

Begin je dag met een frisse neus op het strand van Noordwijk. Op slechts 5 minuten rijden van ons vandaan vind je het strand Langevelderslag en binnen 15 minuten struin je langs de boulevard van Noordwijk. Trakteer jezelf op een heerlijk patatje of warm jezelf op met een kop chocomelk na een wandeling over het uitgestrekte strand.

Ontdek de Bollenstreek 5 verrassende activiteiten 0003

Activiteit 2

Bezoek het Oosterduinse meer 

Aan het Oosterduinse meer (in de volksmond ook wel het ‘Comomeer’ genoemd) waan je je even in Italië. Dit meer is ontstaan na de laatste afgravingen van de duinen in de jaren ’60. Deze rustgevende plek in Noordwijkerhout is perfect voor een ontspannende wandeling, een gezellige picknick of een lekkere kop koffie.

Ontdek de Bollenstreek 5 verrassende activiteiten 0004

Activiteit 3

Sla een Hole-in-One bij Golfbaan Tespelduyn

Voor de sportievelingen onder ons: sla je slag bij Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout. Of je nu een pro bent of gewoon voor de lol speelt, deze golfbaan biedt plezier en uitdaging voor iedereen. En daarbij golf je ook nog eens met uitzicht over de prachtige bollenvelden!

Ontdek de Bollenstreek 5 verrassende activiteiten 0005

Activiteit 4

Een reis naar de sterren bij Space Expo Noordwijk

Bereid je voor op een buitenaards avontuur bij de Space Expo in Noordwijk. Ontdek de wonderen van het heelal en leer alles over de ruimtevaart. Een perfecte activiteit voor zowel kinderen als volwassenen!

Ontdek de Bollenstreek 5 verrassende activiteiten 0006

Activiteit 5

Kunst en cultuur tussen de Bollenvelden

En tot slot, kun je een cultureel uitstapje maken naar één van de musea in onze streek! Van het bruisende LAM museum in Lisse, waar kunst en eten een smakelijke combinatie vormen, tot de historische pracht van het Museum de Zwarte Tulp en het schilderachtige Katwijks Museum. Elk museum biedt een unieke ervaring met bijzondere collecties en interactieve tentoonstellingen. 

En het beste? Ze bevinden zich allemaal op fietsafstand van onze Tulip Experience.

Benieuwd hoe je je het beste door de Bollenstreek vervoert? 

Check onze blog voor de handigste vervoerstips en maak je trip nóg leuker!

Deel deze pagina